Met pijn in ons hart hebben we besloten om te stoppen met LimberLux, we zullen geen nieuwe orders meer aannemen.

Retourbeleid

Wilt u om wat voor reden dan ook uw product terugsturen, dan heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst terug te sturen zonder opgave van reden. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@limberlux.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending terugstorten mits het product in goede orde is ontvangen is.

Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig om het product te proberen, dan kunnen we een waardevermindering aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Hygiëne artikelen zoals rose quartz rollers mogen geen gebruikssporen bevatten bij retourneren, is dit wel het geval kunnen we deze niet vergoeden.


U kunt de producten terugsturen naar het retouradres:

VASCO-fulfilment
Twijnstraweg 15
2941 BW Lekkerkerk