Doordeweeks voor 22.00u besteld, dezelfde dag verstuurd! Gratis verzending in Nederland en België.

Alles over skincare ingrediënten

 • De voordelen van bakuchiol

  Hét alternatief voor retinol, een natuurlijke vorm van botox… aan het ingrediënt bakuchiol worden legio voordelen toebedeeld. Maar wat is dit relatief nieuwe ingrediënt precies? Wat is de werking van bakuchiol en hoe pas je het toe in je huidverzorgingsroutine? 

  Gemiddelde leestijd: 4 minuten.

 • Retinol in skincare

  Retinol (vitamine A) is een van de best werkende middelen tegen huidveroudering. Het is daarom zeker een aanrader om een retinol serum toe te voegen aan je huidverzorgingsroutine. Toch zijn er een aantal dingen waar je op moet letten bij producten met retinol. Lees in onze blog alles over retinol voor de huid!

  Gemiddelde leestijd: 6 minuten.

 • Aloë Vera in de huidverzorging

  Aloë Vera, je ziet het in serums, crèmes, shampoos en vele andere huidverzorgingsproducten. Wat is het en wat doet het voor je huid? Lees in onze blog alles over Aloë Vera voor de huid en waar je op moet letten bij het kopen van een goed Aloë Vera product.

   

  Leestijd: 3 minuten.

 • Alles over vitamine C serums voor de huid

  Vitamine C is al jaren populair in de huidverzorging, het werkt tegen huidveroudering, acne en pigmentvlekken. Lees hier meer over vitamine C in skincare, wat het doet voor je huid en waar je op moet letten als je een vitamine C serum wilt kopen.

  Gemiddelde leestijd: 5 minuten.